Vertskap:
Oddny og Trond
Meny:
- Glasert tapasribbe
- Juleskinke med chiliappelsin
- Lefseruller
- Bruschetta med julepålegg
- Waldorfsalat
- Potetsalat
- Mariner edamer + diverse oster
- Spyd med julepølse – ribbe – medisterkake
- Sild av ulike slag
- Laks og eggerøre
- Leverpostei med bacon
- Daddel surret I bacon
- Parmesan I spekeskinke
Glasert
tapasribbe
glasur:
- 2 ss five sice krydder
- 4 ss soyasaus
- 1 ss frisk ingefær
- 1 ts hvitløkspulver
- 2 ss chilipulver
- 2 ts salt
- 2 appelsiner
- ½ rød chili
- ¼ pk ruccola
- 6 skiver lammerull
- rødbetsalat
- 2 ss frisk hakket timian
- 2 stk potetlefse
Bruscetta med
julepålegg
Lammerull/
bakt cherrytomat/ bakt paprika
Waldorfsalat
- 2 ringer ananas
- 2 stilker stangselleri
- (100 g kål)
- 100 g druer
- 1 dl valnøtter
- 2 dl kremfløte
- 2 dl lettrømme
- 2 ss sennep
- 4 ts sitronsaft
- 2 ts sukker
- 10 poteter
- 3 vårløk
- 1 rødløk
- 4 ss olje
- 2 ss eddik eller sitronsaft
- 1 båt presset hvitløk
- salt/pepper
- 1 ss frisk timian eller oregano
Marinert edamer
- 300 g edamer
- 6-8 soltørkede marinerte tomater
- 2-3 fedd hvitløk
- frisk basilikum
- 3 dl god olivenolje
- 1 dl
balsamicoeddik
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar